Som un equip amb més de 20 anys d'experiència en la recerca de llum aplicada a l'estètica i la salut.

Sempre a l'avantguarda dels darrers descobriments per oferir als nostres clients la qualitat de resultats desitjats que es mereixen, renovant i actualitzant els seus equips per aconseguir estar sempre a la darrera.


De l'estudi de l'amplíssima bibliografia científica sobre els efectes de la llum aplicada sobre les cèl·lules, en sorgeixen els instruments Medilux.

Fabriquem i comercialitzem la nostra pròpia aparells alhora que desenvolupem equips per a tercers.

Les propietats curatives de la llum han estat utilitzades des de l'antiguitat i no són un concepte nou. Ja el 1903 es va concedir el Premi Nobel en Medicina a Niels Ryberg Finsen pels seus treballs sobre l'ús de la llum vermella per a la curació de la verola i el lupus el 1893 i 1895.

Les investigacions de Finsen van demostrar l'efecte estimulador dels raigs solars sobre el teixit humà.

A partir dels anys 60, amb el desenvolupament del làser, s'han fet nous descobriments sobre la teràpia lumínica.

El Dr. Endre Mester va realitzar els primers experiments sobre els efectes del làser en els éssers vius. Els seus descobriments van ser publicats en idioma hongarès en una publicació científica hongaresa, motiu pel qual els seus treballs, durant anys, van passar desapercebuts al món occidental. Per tant, no és estrany que aquesta teràpia tingués un important desenvolupament als països del bloc soviètic, Cuba, la Xina i, potser per proximitat, als països nòrdics, especialment Noruega i Suècia.

A partir de llavors, la teràpia làser s'ha fet servir en molts entorns clínics i experimentals per al tractament no invasiu de malalties.

A partir dels anys 90 la NASA va començar a treballar amb aparells de teràpia lumínica amb LED'S (díodes emissors de llum) per a la curació de les ferides dels astronautes en missions espacials (en gravetat zero la mitosi té dificultats per produir-se i les ferides triguen molt de temps a cicatritzar). Les investigacions de la NASA han divulgat la teràpia amb llum i aquesta ha pres un nou impuls sent cada dia més coneguda per metges i professionals de la salut.

El progrés de l'optoelectrònica ha permès desenvolupar dispositius més eficaços, segurs i econòmics, i ha arribat aquesta modalitat de teràpia a la maduresa.

Els científics de MediLux han aportat els coneixements i l'experiència adquirits durant anys de recerca en col·laboració amb altres empreses per desenvolupar nous instruments que augmenten l'efectivitat i la seguretat alhora que redueixen els temps de tractament.