DES DE 1975

Cosmètics Company, amb seu a Nanto, Vicenza, fundada el 1975 sota la marca "Vagheggi Phytocosmetici", és present a tot el país en més de 2.000 salons de bellesa i exporta els millors productes italians a 60 països a tot el món.

Som de les primeres empreses italianes a combinar la tradició de la cosmètica natural amb les tecnologies i anàlisis més avançades del laboratori; creem productes "únics" gràcies a una selecció meticulosa de matèries primeres. Aquesta selecció la determina l'origen geogràfic, la concentració d'ingredients actius, l'època de l'any i el mètode de recollida. Gràcies a això, s'apliquen millor les polítiques de comerç just i desenvolupament sostenible, cosa que va permetre que Vagheggi es convertís en una marca pionera de la cosmètica professional.

Les solucions per al nostre benestar físic i mental es troben a la natura, aparentment en una harmonia imperceptible que determina l'estreta i vital relació existent entre el món natural i el delicat equilibri del cos. És una relació atemporal que permet assolir resultats naturalment eficaços i realment visibles per al benestar del cos i la ment.

El nostre objectiu és treballar per millorar el teu benestar respectant aquesta harmonia de la natura, la qual cosa requereix un compromís enfocat a resultats excel·lents i d'alta qualitat. Conscients d'això, hem desenvolupat un mètode únic que, a partir de la meticulosa selecció i processament absolutament original de primeres matèries, podem garantir una alta efectivitat dels nostres productes obtenint resultats visibles i mesurables.

L'excel·lència de la qualitat s'allunya de qualsevol hipòtesi d'estandardització, com ara l'ús de cremes bàsiques i, sobretot, l'ús de grans manipulacions químiques.