CANVIS I DEVOLUCIONS


Canvis

· Podran realitzar-se canvis per un altre producte, en un termini màxim de 2 dies des del dia de recepció de la comanda.

· Els ports de canvi corren sempre per compte del client.

· Si un cop rebut el producte, aquest estigués en mal estat, s'envia a la marca perquè el laboratori el comprovi, en cas que l'informe ho corrobori les despeses aniran a càrrec d'aquesta.

· Els canvis estan subjectes a la disponibilitat del producte.

Devolucions

No realitzarem devolucions de diners, només es podran retornar els articles i se li enviarà un codi pel valor del producte ( sense comptar enviament ) sense data de caducitat per aplicar-ho a posteriors compres online.

· El client té un termini màxim de 6 hores des de la recepció de la comanda per notificar la devolució.

· La devolució de l'article es farà sempre que no s'hagin superat els 14 dies naturals des de la realització de la comanda.

· Els ports de devolució, corren per compte del client.

· Si un cop rebuda el producte, aquest estigués en mal estat, s'envia a la marca perquè el laboratori el comprovi, en cas que l'informe ho corrobori les despeses aniran a càrrec d'aquesta.

 

Per qualsevol dubte o consulta que us sorgeixi amb el procés de CANVI o de DEVOLUCIÓ, podeu consultar-nos al mail: essenciaalquimica@gmail.com, us ajudarem encantades.